Tenim la solució adaptada a les seves necessitats. Li convidem al fet que es converteixi aviat en un dels nostres clients i li donem la nostra benvinguda.

· Consultoria Immobiliària

Preparem tota la documentació homologada i d'obligat compliment per la compra/venda de la seva propietat: contracte, certificats energètics, cèdules d'habitabilitat, certificats de pagaments comunitaris i tributs municipals, tramitació de nota simple en el registre de propietat.

· Gestió i mediació de la propietat

Els nostres agents li assessoraran detalladament en la compra, venda o lloguer de la seva finca. Posem a la seva disposició els nostres coneixements per determinar les millors condicions que li ajudaran a obtenir la màxima rendibilitat, i facilitem la gestió del canvi de nom de subministraments: aigua, gas i electricitat.

· Taxació, Estudis socioeconòmics i de comprat

Taxació del seu immoble, projecte i estudi de mercat en l'actual conjuntura econòmica i la incidència en el sector i en la seva propietat. Tindrà el coneixement del preu de mercat, en conseqüència solucionar les seves necessitats amb major èxit i en menor temps.

Mantenim un tracte directe i continu amb el venedor i li informem periòdicament del grau d'interès que desperta la seva propietat a través dels anuncis publicats.

· Assessorament financer i fiscal

Oferim una gestió personalitzada i professional col·legiada. Té a la seva disposició els nostres especialistes dels departaments jurídics, fiscals i laborals, experts en les matèries.

· Màrqueting Immobiliari

Màxima difusió de la seva propietat, li donem visibilitat gràcies a una eficient campanya de màrqueting i a la seva exposició en els tots els portals immobiliaris. Disposem de les tècniques més modernes com el Home Staging i exclusius dissenys virtuals.